Până la data de 25 decembrie 2022, companiile plătitoare de impozit pe profit pot redirecționa sume reprezentând sponsorizări dacă cheltuiala cu sponsorizarea în anul 2021 nu a depășit plafonul pentru sponsorizare în anul fiscal 2021 (respectiv suma minimă dintre 0,75% din cifra de afaceri și 20% din impozitul pe profit).

Redirecționarea sumei oferite către o cauză socială se poate efectua prin semnarea unui contract de sponsorizare și depunerea formularului 177 la ANAF. Mai multe detalii despre noua facilitate fiscală se regăsesc în Ordinul Nr. 1679/2022 emis de ANAF în 20 septembrie 2022.

Redirecționează fondurile disponibile și adu speranță în viețile celor care se confruntă cu greutăți! Copii aflați în pericolul de a pierde școala din cauza sărăciei extreme, tineri talentați fără perspectiva unui viitor pe măsură, vârstnici care nu mai au pe nimeni – împreună le dăm încredere și o mână de ajutor la momentul potrivit.

CUM VOR FI FOLOSITE FONDURILE REDIRECȚIONATE?

Dorim sa aducem persoanele cu handicap la o independenta cat mai mare, prin activitati practice, educative si prin socializare.

CUM PUTEȚI REDIRECȚIONA IMPOZITUL PE PROFIT PRIN FORMULARUL 177?

Depune declarația 177 la ANAF

Completează contractul de sponsorizare și trimite-l la adresa info@ateliere-protejate.org

Contactează-ne pentru clarificări la numărul 0726 933 753

DE CE SĂ ALEG ASOCIATIA ATELIERE PROTEJATE?

In ciuda faptului, ca nu putem sa „vindecam” un handicap, sarcina noastra este sa-i facem pe ei mai independenti de alte persoane sau alte forme de ajutor.

Noi putem sa crestem, prin activitati practice, mobilitatea lor, si sa-i invatam sa faca fata unor situatii.

Noi putem sa-i ajutam sa invete unele abilitati sociale, cum sunt de exemplu invatarea ceasului, cunoasterea banilor si multe alte abilitati de care au nevoie in viata de zi cu zi.

Noi le oferim un loc unde pot sa cunoasca persoane noi, sa-si faca prieteni si un loc unde au posibilitatea sa arate ca au capacitatea sa faca ceva, ce este apreciat de societate, in acelasi timp fiecare lucrand dupa posibilitati.

Redirecționează impozitul pe profit al companiei prin formularul 177 – o nouă facilitate fiscală!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *